Vågen

Goda egenskaper
Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta. Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.
Så tänker du.
Du tycker inte om ensamhet utan söker dig ständigt till sällskap där du får känna gemenskap och samhörighet. Du har lätt för att bli rastlös och uttråkad om du känner av en långsam, händelselös vardag för dig själv. Med sällskap finns åtminstone möjligheten till något spännande och äventyrligt. Det är endast tillsammans med andra du hittar motivation och inspiration. (iallafall oftast)

Kärlek och vänskap
Så ser du på kärlek och vänskap
Du har ett stort behov av ömhet och kärlek. Det gör att du sällan är ensam i ditt liv. Utan en partner känner du dig lite ofullständig, du behöver någon vid din sida att bolla dina tankar med. Du är romantisk, barnkär och mycket generös och fantasifull i ett förhållande. Dina barn eller kommande barn kommer lätt bli lite bortskämda, eftersom du vill ge dem allt och lite till. (Beror på vilken sorts bortskämdhet)
Element
Luft, står för öppenhet, vidsynthet och intellekt. Enligt myten är luft det allra första och ursprungliga som någonsin funnits. Redan de tidiga människorna drömde om att kunna flyga, dvs att behärska luften och vara med och i den. Folket trodde också att deras gudar bodde i luften och att de talade genom vindarna. Andra egenskaper för luft är tomhet och upplösning.
Mindre goda egenskaper
Vågen är inte känd för att kunna fatta snabba beslut, vad det än gäller. Du måste alltid väga för och emot och det leder ofta till beslutsångest. Vågen gillar också att njuta av livet, men ibland blir det ren lättja av det. Du kan ibland också verka en aning manipulativ och krävande, då du själv med liv och lust vill gå in som medlare i olika situationer, eller då du själv stöter på problem. Ibland kräver du kanske lite för mycket av andra.

Yrken du passar inom
Du är en mycket kreativ person och har lätt för att se saker och ting i olika synvinklar. Det gör dig till en ypperlig problemlösare på företag. Du fungerar också bäst om du får jobba i grupp. Exempel på yrken kan vara marknadsförare, designer, jurist, rådgivare, advokat, försäljare, arkitekt, inredare (jobbar ju som Undersköterska på ett ålderdomshem)
Färger, siffror m.m.
Färger: Vågens astrologiska färger är blått och rosa. (Och LILA! :p) '
Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 2. (kanske får testa detta :p)
Växter/blommor: Syren
Stenar: safir
Planeten du styrs efter: Den planet som Vågen styrs efter (påverkas starkast av) Venus
Venus representerar kärlek, skönhet och harmoni. Allt som är njutningsfullt, charmfullt och smakrikt tillskrivs Venus. Framgång är också ett tydligt tecken. Även symboler som lättja och bortskämdhet finns med i planeten.
Allt som är i fetstil stämmer in på mej, relativt iallafall!
Glöm inte att lämna ett spår från dej innan du går! INGEN REKLAM!
2010-01-23 @ 19:19:57 Roligheter Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test