Takläcka

Va uppe på vinden och kikade runt lite i förrgår... Såg inte roligt ut! Det har läckt in vatten så många brädor va svartfläckiga, och den rann ner emellan väggen i badrummet... Kom hem ifrån Karlstad och såg att det va alldeles blött på fönsterkarmen och medicinskåpet... :( Mindre bra mindre bra.. Så Peter fick upp på taket å skotta massa snö och sen har han bytt ut en platta som va trasig... Och takeet i Amilias rum har fått ännu en vattenros så det är ju där det läcker in iaf. Måste upp på vinden igen och kolla till ullen eller va faan det är som ligger där å ta bort den om den är för blöt så det kanske kan torka upp lite när det börjar bli varmare... :( Så får se om det blir en hund eller inte till sommaren. Det går nog kanske fixa taket för en relativt billig peng iaf... Får hoppas det iaf, för nu har jag ju ställt in mej på å få en liten vovvsing till sommarn ju! Får jobba höcken av mej! 24h/dygn så kanske pengarna går ihop...
Det är det värsta med å bo i hus! Det blir jävligt dyrt när nått sånthär händer! Bara hoppas att det inte är en jätte stor del av taket som behöver bytas... :)
Amilia är så duktig! Och jag är så stolt över henne! Hon kissar på pottan så mycket hon kan, och blöja, vill hon helst inte ha på sej längre... :P Visst sker det några olyckor, men det är ju inte så konstigt... :P Men hon är iaf jätte duktig, Och snart kanske hon är blöjfri... Man kan ju hoppas på det iaf.
Ska dra iväg till svärmor å svärfar när Amilia har vaknat till liv efter middagsnapen och äta lite mat. Skulle behövt åkt till stan idag till apoteket. Men det  har det inte blivit. Får skicka in peter i Grums på måndag innan han börjar jobba... Skulle va gött om man slapp dissa jävla blodtryckmediciner snart! USCH!
Jeje

Dagens positiva punkter:
  • det kom ingen snö som det var lovat
  • Amilia är superduktig med pottan
  • jag är piggare och gladare nu när det nalkas mot vår
Glöm inte att lämna ett spår från dej innan du går! INGEN REKLAM!
2010-03-13 @ 13:41:48 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: jenny ♥ tävla gärna hos mig

nej usch o fy, ingen höjdare, hoppas de går att fixa för en billig peng!Kramar

2010-03-13 @ 15:50:54
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test