Ändrade planer

Hade tänkt mej å simma och kanske sola denna veckan! Men så blev det inte! *suck*
Dagmamman är sjuk och vi har tydligen ingen reserv! Vilket är förbannat jävla dåligt! Vi betalar 13OO i månaden för en plats som vi inte kan utnyttja när dagmamman är sjuk! Om vi själva säger att barnen är sjuka eller inte kommer är ju en annan sak, men när dagmamman är sjuk så tycker jag att man antingen ska få ha en annan plats, eller att man får kompensation på nästa räkning!
Ska iallafall ringa å klaga! vilket jag är FÖRBANNAT dålig på! Så ja kommer väl bara sitta där "ah, jo, ja det är klart" istället för att va stark å stå på mej!

Idag står annars inget på listan längre... ade ju tänkt handla, men vet inte om ja orkar det själv med båda barnen... *phew* Kan ju åka i afta å dumpa av dom hos mamma kanske... :P ja det märks...
Skulle klunna åka till badhuset med de små åxå, men heller inte lätt själv...
jeje.. får se vad det bli...

tjingetjong
Glöm inte att lämna ett spår från dej innan du går! INGEN REKLAM!
2009-03-16 @ 09:44:02 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Myntdrottning

Jag håller med dig! Och inte förstår jag varför man ska måsta betala semestermånaden heller, när man inte får ha barnen där ens utan det är stängt!

2009-03-16 @ 14:18:31
URL: http://www.metrobloggen.se/bloggerinan
Postat av: Malin

Vad konstigt att ni inte har någon reserv, brukar inte dagmammorna runt om ha varandras barn om någon blir sjuk? Så har vi i alla fall, alltså en annan dagmamma och skulle hon också vara ledig eller ha semester så får vi dagis ifall vi vill. Hoppas att det löser sig för er i alla fall =) Kram

2009-03-16 @ 22:07:53
URL: http://hemmahoshellgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test